donderdag 2 juli 2009

Het zit er bijna op


Aan alle goede dingen komt een eind. Morgen is het al weer de laatste therapiedag. Maar we kijken terug op een heerlijke periode. Mitch is vandaag weer alleen naar het CDTC gegaan, dit keer vanaf de boten.Rick en ik waren al bij het CDTC en John liep een stuk achter Mitch aan. Het ging weer goed, maar er liepen mensen van het hotel bij de ingang en die maakten zich zorgen om Mitch. Ze zagen mij in de verte staan en wezen hem de weg. Jammer maar zonder hun hulp was het ook goed gegaan. Tegen de mensen verteld dat het een opdracht was voor de therapie, toen begrepen ze het pas en was ik gelijk geen ontaarde moeder meer.
Gisterenmiddag
met de hotelbus naar Willemstad. Gezellig gewinkeld, nou ja gezellig, de jongens hadden er duidelijk een andere mening over. Maar met genoeg tasjes terug naar het hotel. Vanwege de dag van de Vlag nog wel een optocht gezien met heel veel trommels en een ballonnenparade met kinderen. Terug bij het hotel onmiddellijk het zwembad ingedoken om af te koelen. 's Avonds weer een heerlijke garnalenspies op en een lekkere tilapiafilet. Dat wordt de volgende week weer echt afkicken! Daarna nog een potje gekaart en weer knock out naar bed. Dat tijdsverschil went toch moeilijk.
Vandaag weer gekeken naar de perikelen van Geegee, Mateo en Mitch. En naar de snorkelkunsten van Rick in het kanaal. Dit keer een baracuda, een verpleegsterhaai en en zeeleeuw gezien. De zeeleeuw was ontsnapt uit zijn bassin en lekker in h
et kanaal gaan zwemmen. Maar na zijn escapade hebben ze hem weer snel naar het zeeleeuwenbassin gelokt.
Vanmiddag lekker gezwommen bij het grote zwembad van Lions Dive. Het waaide te hard om op het strand te spelen.
Tot morgen....



Geen opmerkingen: