vrijdag 3 juli 2009

De laatste therapiedag


Ja, aan alle goede dingen komt een eind. Zo ook deze therapiesessie. Vanochtend was Mitch al op tijd wakker. Hij ging zelf onder de douche en pakte zonder te vragen zijn tas in. Maar natuurlijk was het nog te vroeg om te vertrekken. Eerst maar ontbijten, sommen gemaakt om de pap op te laten eten, iedere hap was een som. Daarna Rick voor de laatste keer naar de kidsclub gebracht. Dit wou er vroeg zijn om Chantal te helpen met al die Duitse kinderen. Nog even met Mitch de krant gelezen en daarna was het zijn beurt. En weer een stuk alleen naar het CDTC gelopen. Daar wachtte een verrassing voor hem. In plaats van te werken op de mat, lag er een schatkaart klaar. Mitch moest op zoek naar de schat. Aan zijn vriend moest hij vragen welke kant hij op moest lopen. Daarna bij de snackbar weer een andere vraag moeten stellen. Uiteindelijk kwamen ze na een vijftal vragen op het strand terecht en daar lag de schat begraven. Dit was natuurlijk een compleet feest voor Mitch.
Rick ging vandaag nog met John snorkelen in de encounter. Maar hij was er wat later dan verwacht. Reden: Rick kwam Ruud van Nistelrooy tegen bij de Dolphin Academy. Natuurlijk even met hem
op de foto en een handtekening gescoord. De tweede al van de vakantie.
Mitch ging vandaag nog lekker zwemmen met Geegee en Mateo en daarna weer alleen met Geegee. Ook het laatste uur was weer heerlijk om te aanschouwen. Toen hij Geegee nog een laatste keer geknuffeld had en echt afscheid had genomen, hebben Gernanda en Mitch Eef nog in het water gegooid. Dat was natuurlijk dolle pret. Als slot kregen we een tropische regenbui op ons dak, alsof iedereen een traan moest laten omdat het nu weer afgelopen was. We kregen weer een fotoboek met prachtige foto's, een dvd en een foto-cd als herinnering van deze mooie weken. Astrid gaat haar aanbevelingen weer mailen, zodat iedereen thuis weer verder met Mitch aan het werk kan. Want hij heeft hier toch weer heel veel geleerd en we hopen dat dit thuis verder voortzet. Na de laatste kussen met vochtige ogen iedereen uitgezwaaid en we hopen dat we hier snel terug kunnen komen.
De regenbuien bleven vandaag komen en gaan. Ons laatste diner bij Hemingway moesten we binnen nuttigen. Maar het plafond hield de regen op een gegeven moment niet meer tegen. De jongen waren niet echt happy met die heftige regen en onweer, maar ze hebben hun borden leeg gegeten.
Morgen de laatste dag, dus onze tassen weer inpakken. Nog lekker zonnen en zwemmen en om half 6 worden we opgehaald en naar het vliegveld gebracht. Daarmee komt er echt een eind aan deze heerlijke weken.

Wij willen alle lezers hartelijk bedanken voor hun reacties en e-mails. We hebben er van genoten dat iedereen zo met ons meeleefde. Tot ziens in Nederland.

2 opmerkingen:

Familie Croon zei

Hallo familie Hoosemans. We zijn net terug van onze kampeervakantie in Frankrijk, we hebben het geweldig leuk gehad met goed weer ook nog. Net even de laatste dagverslagen van jullie blog gelezen, dat ziet er top uit allemaal. Zo te zien heeft Mitch weer mooie vorderingen gemaakt en heeft ook Rick het naar zijn zin gehad. Hopelijk hebben jullie als gezin een prachtige tijd gehad, het is jullie gegund uiteraard. Batterijen weer opgeladen en nu weer terug in het leven van alledag, aan alles komt een einde, het is niet anders. Maar de ervaringen en de herinneringen neem je met je mee en die helpen je altijd weer verder. Bedankt voor de mooie verhalen, foto's en filmpjes, we hebben er van genoten. Momenteel volgen we de familie Schouten en van Abswoude tijdens hun waanzinnige avonturen op het mooie Curacao, different people different stories, but the show must go on !! Hartelijke groeten van Kevin, Jordy, Monique en Dion Croon uit Heiloo.

Dion zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.