vrijdag 26 juni 2009

De eerste week zit er op.




Vandaag de laatste therapiedag van de eerste week gehad. Mitch deed weer erg zijn best. Dit keer werd er een spel gespeeld waarbij korte woorden en langere woorden moest verzinnen. En dan de lettergrepen klappen. Het was een spel met een kasteel, dus veel moeite hoefde hij niet te doen voor het verzinnen van de woorden. Het boekje werd erg snel gelezen, het pak was ook weer snel aangetrokken. Dus op naar het dok. Daar wachtte weer 2 dolfijnen op hem. Dus weer een feest. Ondertussen ging Rick weer snorkelen, dit keer in het kanaal. Onder de brug zag hij een kleine verpleegsterhaai liggen! Deze haai is tijdens een storm ontsnapt en zwemt nu rustig in het kanaal rond. Maar het idee alleen al, brrrr!!!! Maar Rick roept dan heel stoer, hij doet toch niets!!
Vanmiddag weer lekker gezwommen en een balspel gedaan. Dit keer deed er een Curaçaose jongen mee en
Mitch hield een klein kind bezig met zijn playmobil poppen. Om 4 uur naar de zeeleeuwenshow geweest. Daarna nog even naar een dolfijntraining gekeken van 2 jonge dolfijnen. Nog even gezwommen en daarna heerlijk gegeten. Geroosterde garnalen en tilapiafilet. Het blijft genieten. De hele avond genoten van livemuziek bij Hemingway. En nog wat potjes gejokerd. Rick heeft eindelijk zijn eerste potje gewonnen deze vakantie.
Morgen is het voor ons eindelijk de familiezwem. Dan mogen wij weer ervaren hoe het is om met Geegee te zwemmen. Mitch wordt dan bezig gehouden door Eef. Ze gaan een spel spelen en natuurlijk ook naar ons kijken. Dan zijn de rollen eens een keer omgekeerd.

Geen opmerkingen: